Campingferie på Bornholm for hele familien

Der er mange gode grunde til at tage på ferie på Bornholm. Bornholm er en skøn feriedestination, hvis I har besluttet jer for, at ferien skal foregå i det danske.

​På Bornholm er der som regel altid godt vejr, og der er en lang række af forskellige seværdigheder og hyggelige gamle byer og havne, der bestemt er et besøg værd.

Bornholm er en ø omgivet af vand, og derfor er det en særlig attraktiv feriedestination, hvis I ønsker at tage på campingferie. De fleste af vores campingpladser på Bornholm ligger nemlig lige ud til vandet, og flere af campingpladserne tilbyder ligefrem havudsigt fra pladserne.

Har I ikke selv hverken campingvogn eller telt, udlejer flere af vores pladser hytter eller villatelte til en god pris.

Familievenlig campingferie for både store og små

Vores campingpladser på Bornholm har alle sammen en meget høj standard, og derudover er der et stort fokus på familien. Alle campingpladserne har nemlig en række af forskellige aktiviteter, som både store og små kan fornøje sig med. Har I børn, vil de uden tvivl få mange gode oplevelser fra deres ferie på Bornholm.

Derudover er der gode muligheder for at tage rundt på Bornholm, enten i bil eller på cykel, hvor I kan besøge nogle af de mange seværdigheder, Bornholm har at byde på.

Kontakt os og hør mere eller book jeres ferie på Bornholm online

I må endelig kontakte os, hvis I har nogle spørgsmål, eller hvis I ønsker at høre mere om, hvad det vil sige at holde campingferie på Bornholm.

Vi kan kontaktes på telefon 56 95 67 85 eller e-mail info@bornholmcamping.dk.

Ønsker I at booke en ferie på Bornholm, kan dettes gøres via vores online bookingside