Møllers Dueodde Camping er en skøn campingplads med en fantastisk beliggenhed. Campingpladsen er beliggende lige ved Danmarks bedste badestrand, og pladsen er omgivet af smuk natur, der danner rammerne om en ferie beriget med aktiviteter for både store og små.

I det naturskønne område omkring Dueodde er der blandt andet både mulighed for at tage på vandretur eller cykeltur og på den måde komme helt ned i gear.

Overnatningsmuligheder på Møllers Dueodde Camping

Der er en række forskellige overnatningsmuligheder på Møllers Dueodde Camping. Der er både mulighed for overnatning i egen camplet, campingvogn eller i eget telt, og derudover er der også mulighed for at leje en feriehytte på 15-35 kvadratmeter med mulighed for eget toilet og bad.

Tag hunden med på campingferie

Mange familier står i et dilemma, når ferien står for døren, for hvem skal passe hunden? De fleste hundeejere har allermest lyst til at tage deres hund med på ferie, men det er langt fra altid, der er mulighed for det. Sådan er det dog ikke på Møllers Dueodde Camping.

På campingpladsen er hunde nemlig altid velkomne, så familien har mulighed for at tage deres bedste ven med på ferie. Der er dog en række regler, der skal overholdes for, at alle beboere på campingpladsen kan få en god ferie:

  • ​Hunden skal altid holdes i snor
  • Den skal luftes uden for campingpladsen
  • Efterladenskaber skal samles op
  • Hunden må ikke efterlades alene på pladsen

Book et ophold på Møllers Dueodde Camping eller få mere information

Lyder Møllers Dueodde Camping som den helt rette campingplads for jeres familie, og kunne I tænke jer at booke et ophold på campingpladsen? Har I nogle spørgsmål, eller har I brug for flere informationer om campingpladsen? Så tag endelig kontakt til os.

Vi kan enten kontaktes på telefon 56 95 67 85 eller e-mail moeller@dueodde-camp.dk

​Faciliteter på Møllers Dueodde Camping

​​Hund er tilladt

Legeplads

Opholdsstue med TV

Familiebaderum

Handicapbaderum

200 meter til badestrand​

Gratis Wi-Fi

Kiosk / reception

Kontakt Møllers Dueodde Camping nu:

Tlf. 56 48 81 49

Mail: moeller@dueodde-camp.dk

Se billeder af Møllers dueodde camping​

Sandkaas familiecamping

Gudhjem Camping

Hullehavn Camping

Lyngholt Familiecamping

Møllers Dueodde Camping

Rejsearrangør DET LILLE REJSEBUREAU A/S - ​Søndergade 2, 3700 Rønne - info@bornholmcamping.dk - tlf. 2339 7131 - CVR: 33640072

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2381