​Har du altid drømt om at komme på cykelferie på Bornholm? Grib chancen sammen med os! Hos Det lille Rejsebureau har vi stor erfaring med at tilbyde ophold til alle dem, som er kommet for at nyde campinglivet i Rønne eller i en af de andre skønne byer på solskinsøen.

Cykelrejse på Bornholm - sådan foregår det

En ferie på Bornholm er fedt - men en billig ferie på Bornholm er endnu federe! Vi tilbyder ophold til dem, der gerne vil sikre, at de får nogle gode overnatninger til skarpe priser, når de skal rundt og opleve Bornholm. Vi kan blandt andet tilbyde dig overnatning i en campingvogn, et telt eller i en autocamper. Det er helt op til dig, og hvad du foretrækker på din cykelferie på Bornholm. Vi har samtidig et stort udvalg af lækre campingpladser, hvor der er mulighed for overnatning:

Hvad er prisen på det hele?

Den pris, et ophold koster, kan variere. Det kommer helt an på, hvor du gerne vil bo, hvor længe og hvad du foretrækker at overnatte i, når du er på cykelrejse på Bornholm. Der er mange muligheder, og de kan heldigvis tilpasses efter dine behov og ønsker.

Skal vi arrangere din cykelrejse?

Hvis du synes, en cykelferie på Bornholm kunne være skønt, så lad os hjælpe dig. Vi står klar med råd og vejledning, så du får en ferie, du aldrig glemmer.

Du kan kontakte os allerede i dag på telefon 56 95 67 85. Du er også meget velkommen til at sende en e-mail på info@bornholmcamping.dk eller booke online.