​Bornholm har rigtigt meget at byde på, både for børn og voksne, og alle vores campingpladser er meget familievenlige. Der er blandt andet mange forskellige aktiviteter, som børnene kan underholde sig med i flere dage, ligesom der er rigtig gode muligheder for at tage rundt på øen og se de forskellige seværdigheder, f.eks. i Nexø.

Bornholm byder på børnevenlig camping ved strand og vand

Bornholm er omgivet af vand til alle sider, og derfor ligger de fleste af campingpladserne også lige ned til både strand og vand. Er vejret til det, kan I nyde en morgendukkert i havet eller ligge og slikke sol på stranden. Campingpladserne har alle en hyggelig og afslappet stemning, så I har gode muligheder for at slappe af og lade op til hverdagens strabadser.

Mulighed for at leje campingvogne, villatelte eller hytter

Har I ikke prøvet at campere før, eller har I ikke jeres egen campingvogn eller jeres eget telt, er der desuden rig mulighed for at leje både campingvogn, villatelt eller hytte på campingpladserne til en billig pris.

Kontakt os og hør mere om familiecamping eller book online

Ønsker I at høre mere om familiecamping, eller har I nogle spørgsmål? I så fald kan vi kontaktes enten på telefon 56 95 67 85 eller på vores e-mail info@bornholmcamping.dk.

Har I besluttet jer for at booke børnevenlig camping på Bornholm, kan I med fordel booke opholdet online via vores online bestillingsside.