​Glamping: Luksus-camping på Bornholm

​Kunne I tænke jer at holde ferie på en af Bornholms mange campingpladser, men ønsker I lidt mere luksuriøse forhold, end en campingvogn eller et telt kan byde på? Så er glamping formentlig lige noget for jer.

Hvad er glamping?

Glamping er en form for luksus-camping, og på denne måde kan I få friheden og den hyggelige stemning ved at bo på en campingplads, men I får en helt anden komfort, end den traditionelle campingferie kan byde på.

Glamping kan være en særdeles fordelagtig løsning, hvis I som familie ønsker at tage på campingferie sammen, men teenagerne ikke ønsker at bo i campingvogn eller i et almindeligt telt. Så har I et eller flere familiemedlemmer, der ikke ønsker det primitive campingliv, kan glamping være en rigtig god løsning.

Familievenlige campingpladser med masser af aktiviteter

Vores campingpladser på Bornholm har alle en høj standard, og de er meget familievenlige, hvilket blandt andet kommer til udtryk ved, at der er mange forskellige aktiviteter at vælge mellem for både store og små. Derudover ligger de lige ud til vand og strand, og flere af pladserne har tilmed havudsigt

Book online

Book online via knap i højre side. Ved tvivl kan du kontakte Bornholm Camping på mail: info@bornholmcamping.dk eller

telefon 2339 7131. Bemærk telefonen kun er åben mandag - fredag mellem kl. 16.00 - 18.00​