​Kunne I tænke jer at holde ferie på en af Bornholms mange campingpladser, men ønsker I lidt mere luksuriøse forhold, end en campingvogn eller et telt kan byde på? Så er glamping formentlig lige noget for jer.

Hvad er glamping?

Glamping er en form for luksus-camping, og på denne måde kan I få friheden og den hyggelige stemning ved at bo på en campingplads, men I får en helt anden komfort, end den traditionelle campingferie kan byde på.

Glamping kan være en særdeles fordelagtig løsning, hvis I som familie ønsker at tage på campingferie sammen, men teenagerne ikke ønsker at bo i campingvogn eller i et almindeligt telt. Så har I et eller flere familiemedlemmer, der ikke ønsker det primitive campingliv, kan glamping være en rigtig god løsning.

Familievenlige campingpladser med masser af aktiviteter

Vores campingpladser på Bornholm har alle en høj standard, og de er meget familievenlige, hvilket blandt andet kommer til udtryk ved, at der er mange forskellige aktiviteter at vælge mellem for både store og små. Derudover ligger de lige ud til vand og strand, og flere af pladserne har tilmed havudsigt.

Kontakt os og hør mere eller book jeres ophold online

Har I nogle spørgsmål omkring glamping, eller kunne I tænke jer at høre mere om, hvad de forskellige campingpladser har at byde på, hører vi meget gerne fra jer. I kan med fordel ringe til os på telefon 56 95 67 85, men I kan også skrive til vores e-mail info@bornholmcamping.dk, hvis I foretrækker det. Så vender vi tilbage snarest.

Derudover kan I selv booke jeres ophold online via vores online bestillingsformular.