​Drømmer I om at tage på campingferie på Bornholm, men har I ikke en campingvogn eller et telt? Så er der heldigvis gode muligheder for at leje en campingvogn på en af Bornholms mange campingpladser.

Udlejning af campingvogn tæt ved strand og vand

Vores campingpladser ligger alle tæt på stranden og vandet, og der er derfor rigtig gode muligheder for at komme ud og bade og på anden vis nyde Bornholms skønne natur. Derudover er pladserne alle sammen meget familievenlige, og der er mange forskellige aktiviteter, som både store og små kan underholde sig med.

Hvor kan man leje en campingvogn?

De fleste af vores campingpladser på Bornholm tilbyder udlejning af campingvogn for 4-5 personer til en attraktiv pris. På den måde slipper I selv for at have en campingvogn med, men I får de komfortable forhold, som en campingvogn kan give sammenlignet med et telt.

Hvad koster det at leje en campingvogn?

Prisen på leje af campingvogn afhænger af, hvilken campingplads I ønsker at bo på, og hvor meget luksus I ønsker. Uanset hvilken campingplads I vælger, er der dog tale om en billig pris.

Kontakt os for leje af campingvogn eller book online

Kunne I tænke jer at høre mere om mulighederne for leje af campingvogn, eller har I nogle spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte os. I kan enten ringe til os på telefon 56 95 67 85, eller I kan skrive til vores e-mail info@bornholmcamping.dk for yderligere information.

Har I allerede fundet en campingplads, der tilbyder udlejning af campingvogn, har I også mulighed for at booke jeres ophold online via vores online bestillingsside.