​Kunne I tænke jer at holde ferie på det smukke og naturskønne Bornholm, men mangler I et sted at sove? Så behøver I ikke at spekulere over at skulle ud og investere i et telt eller en campingvogn. På Bornholms mange campingpladser er der nemlig gode muligheder for leje af teltvogn, hvor der er plads til hele familien.

En teltvogn er en lille vogn, der kan hægtes bag på bilen, og som kan foldes ud til et telt. Det giver et stort telt med en hyggelig atmosfære, og hvor der er plads til jer alle.

Tag på en hyggelig ferie på Bornholm med masser af aktiviteter

Bornholm er et fantastisk sted at holde sin ferie, og der er masser af spændende aktiviteter for hele familien, store som små, uanset hvilken af de mange forskellige campingpladser I beslutter jer for at campere på.

Kunne I tænke jer at holde en længere ferie på Bornholm, kan I også prøve at bo på flere forskellige campingpladser for at nyde de forskellige aktiviteter og naturområder, som de hver især har at byde på. De fleste af de bornholmske campingpladser tilbyder enten leje af teltvogn, campingvogn, villatelt eller lignende.

Kontakt os og hør mere om mulighederne for leje af teltvogn

Hvis I ønsker at høre mere om mulighederne for leje af teltvogn, eller hvis I har nogle spørgsmål omkring de forskellige campingpladser, er I meget velkomne til at tage kontakt til os. Vi besvarer gerne på alle jeres spørgsmål omkring mulighederne for at finde campingpladser, der tilbyder teltvogne til leje.

I skal bare ringe til os på telefon 56 95 67 85 eller skrive til vores e-mail info@bornholmcamping.dk. Har I allerede fundet en campingplads, som I ønsker at booke et ophold på, og hvor I kan leje en teltvogn, kan I booke opholdet online via vores online bestillingsformular.