​Outdoor ferie: Tag på udendørs ferie til Bornholm

Det er i løbet af de seneste år blevet utroligt populært at tage på en såkaldt outdoor-ferie – en ferie der bærer præg af udendørsaktiviteter i naturen, der giver energi til både krop og sjæl.​

Foto: Destination Bornholm

Bornholm er en fantastisk ø, der er spækket af smuk natur hele vejen rundt på øen. Det er derfor en oplagt feriedestination, hvis du kunne tænke dig at tage på vandreferie, cykel-mountainbikeferie, havkajak, wind-kitesurfing, lystfiskeri, klatring eller en anden form for outdoor-ferie.

Vandreferie i smukke omgivelser

Der er sundt for både sind og sjæl at tage på vandreferie. Du kommer langt væk fra hverdagens stress og jag, samtidig med at du får masser af motion kombineret med, at du imens befinder dig i smukke og naturlige omgivelser.

Bornholm er en utrolig naturskøn ø, der samtidig er kuperet med både klipper, sten og bakker, og det er derfor et oplagt sted at tage på vandreferie. Her er der rig mulighed for at nyde naturen, få bevæget kroppen, og ikke mindst slappe af i sindet.

Book online

Book online via knap i højre side. Ved tvivl kan du kontakte Bornholm Camping på mail: info@bornholmcamping.dk eller telefon 2339 7131. Bemærk telefonen kun er åben mandag - fredag mellem kl. 16.00 - 18.00​