Er I på udkig efter en campingplads med havudsigt? Så er Bornholm det oplagte valg. Bornholm har strand og hav hele vejen rundt om øen, og der er rigtig mange forskellige campingpladser at vælge imellem.

Tag på strandcamping med børnene

Hos Det lille Rejsebureau A/S kan I tage på børnevenlig strandcamping på en lang række af vores forskellige campingpladser fordelt over hele Bornholm.

Vælg for eksempel mellem følgende campingpladser:

Alle campingpladser er familievenlige og byder på masser af aktiviteter for både familiens yngste og ældste medlemmer. Der er plads til alle, og på de fleste pladser er det også muligt at få en campingplads med havudsigt, hvis man ønsker det.

Derudover er alle vores campingpladser i en meget høj standard, og der er lagt stor vægt på en hyggelig atmosfære, så gæsterne kan slappe af og nyde deres ferie i skønne omgivelser.

Kontakt os eller book en campingplads med havudsigt

Leder I efter en campingplads med havudsigt, hvor der er mulighed for strandcamping, så kontakt os og hør mere om de forskellige muligheder. Vi kan kontaktes på telefon 56 95 67 85 eller e-mail info@bornholmcamping.dk​, hvis I foretrækker det. Så vender vi tilbage til jer hurtigst muligt.

Vi hjælper jer også gerne med at finde frem til, hvilken campingplads der vil passe bedst til jeres ønsker og behov. I kan også selv booke et ophold online via vores bookingsystem, hvis I allerede har fundet ud af, hvilken campingplads I ønsker at besøge.​