​Er I på udkig efter en teltplads i naturskønne omgivelser på Bornholm? Så har vi et stort udvalg af campingpladser, hvor I kan leje en teltplads til en ganske attraktiv pris.

Teltcamping for hele familien

Vores campingpladser på Bornholm ligger lige ned til vandet, og flere af dem har endda havudsigt. Derudover har alle pladserne en meget høj standard, og de er tilmed familievenlige med et stort udvalg af forskellige aktiviteter for både store og små. I kan dermed roligt tage på teltcamping på Bornholm sammen med jeres børn.

Har I selv telt med, eller ønsker I at leje et telt?

Har I eget telt med, skal I bare vælge den campingplads, der falder i jeres smag, og som lever op til jeres ønsker og krav. Har I ikke et telt, tilbyder flere af campingpladserne mulighed for at leje et villatelt, som allerede er slået op. Det giver stadig den velkendte camping-stemning, men I får mere plads end i et almindeligt telt, og I slipper for selv at tage teltet med. Ellers er der også gode muligheder for at leje hytter på de fleste af pladserne til fordelagtige priser.

Kontakt os og hør mere eller book en teltplads

Ønsker I at høre mere om mulighederne for at holde campingferie i telt på Bornholm, eller har I nogle spørgsmål i forbindelse med teltcamping, kan I altid kontakte os på telefon 56 95 67 85. I kan også skrive til vores e-mail info@bornholmcamping.dk, hvis det passer jer bedre.

Har I allerede fundet den campingplads, I ønsker at besøge, kan I booke en teltplads online via vores bookingsystem