​Drømmer I om at komme på campingferie, men har I ikke selv en campingvogn eller et telt, eller foretrækker I at bo i en campinghytte? Så findes der heldigvis et rigtigt stort udvalg af forskellige campingpladser, der tilbyder udlejning af campinghytter på Bornholm.

Der er forskellige campinghytter alt afhængigt af, hvor mange personer I er, og prisen afhænger typisk af, hvor stor en campinghytte I ønsker.

Hvad er der i hytterne?

Det er selvfølgelig meget rart på forhånd at vide, hvad der er i hytterne, så man ved, hvad man skal pakke, og hvad man ikke behøver at tage med på ferien.

Hvad der konkret er i de forskellige hytter afhænger af, hvilken campingplads I vælger, men overordnet set er hytterne udstyret med alt det nødvendige udstyr. Det eneste I selv skal medbringe vil typisk være sengelinned, viskestykker og håndklæder.

Eksempler på hvad der kan være af udstyr i en campinghytte:

  • Service
  • Køleskab
  • ​Kaffemaskine
  • ​Varmeapparat
  • ​Dyner og puder
  • ​Rengøringsudstyr

Kontakt os og hør mere om leje af en campinghytte

Ønsker I at høre mere om hytte-udlejning på en af vores campingpladser, eller har I nogle spørgsmål, skal I endelig kontakte os. I kan enten ringe til os på telefon 56 95 67 85, men I kan også skrive til vores e-mail info@bornholmcamping.dk, hvis I foretrækker det. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Det er også muligt at booke et ophold på en campingplads på Bornholm via vores online booking, og her kan I også vælge, om I ønsker at leje en campinghytte.