​Er du på udkig efter en ferielejlighed på det naturskønne Bornholm, kan vi hos Det lille Rejsebureau A/S i Rønne hjælpe dig.

Vi tilbyder en række forskellige ophold for dig, der ønsker at holde en skøn ferie på Bornholm i smukke omgivelser, der bærer præg af både hygge, afslapning og god stemning. Vi tilbyder blandt andet mulighed for overnatning på en række forskellige campingpladser med mulighed for både havudsigt, beliggenhed lige ned til den lokale strand og en række andre attraktive faciliteter.

Hvorfor holde ferie på Bornholm?

Der er mange gode grunde til at holde sin ferie på lige netop Bornholm, hvad enten man ønsker at ligge i telt eller bo i en ferielejlighed. Bornholm byder blandt andet på masser af smuk natur, og elsker man at bade eller slikke sol på stranden om sommeren, er der rigtig gode muligheder for det, da der er hav hele vejen rundt om øen. Bornholm byder desuden på nogle helt unikke landskaber, som man ikke kan se andre steder i Danmark.

Bornholm er for alle; familierne, vennerne, parrene og singlerne. Der er noget at begive sig til for enhver smag, uanset om man foretrækker at tage på en lang cykeltur rundt på hele Bornholm, eller om man hellere vil ligge på en af strandende og nyde solens varme stråler.

Seværdigheder og oplevelser

Foruden de mange smukke naturoplevelser, som man kan få på Bornholm, så byder solskinsøen også på rigtig mange forskellige seværdigheder, og der er masser af aktiviteter for både store og små. Det er dermed en oplagt feriedestination, hvis man ønsker at komme lidt væk fra hverdagens stress og jag, men hvis man samtidig ikke ønsker at tage alt for langt væk. Det gælder særligt, hvis man har små børn eller ønsker at tage på en billig ferie eller weekendtur i Danmark.

Gastronomi og bornholmske råvarer

Interesserer man sig for gastronomi, så er der i løbet af de seneste år sket en stigende popularitet i forhold til de bornholmske råvarer, som naturligvis bliver flittigt benyttet på øen. Derudover er der ikke noget så skønt som at nyde et stykke Sol over Gudhjem på en af Bornholms mange forskellige spisesteder. Tag også gerne et smut forbi nogle af de mange forskellige røgerier på øen og oplev røget fisk i særklasse.

Fordelene ved at bo i en ferielejlighed

Er du ikke til det, til tider, primitive campingliv, men ønsker du omvendt at holde ferie tæt på naturen og samtidig opleve den fantastiske stemning, der er på de danske campingpladser, så kan du med fordel bo i en ferielejlighed i stedet for i for eksempel en campingvogn eller i et telt.

Vælg privatlivet til og fra som du ønsker det

Ved at bo i en ferielejlighed kan du have dit privatliv, når du ønsker det, og du kan være en del af fællesskabet på campingpladsen, når du har lyst til det. På den måde kan du selv vælge til og fra, afhængigt af om du ønsker at være dig selv, eller om du ønsker at møde nogle af campingpladsens øvrige beboere.

Derudover har du samtidig mulighed for at nyde godt af de mange forskellige faciliteter og spændende aktiviteter, som den pågældende campingplads har at byde på.

Aktiviteter og faciliteter på campingpladsen

Vores campingpladser har alle nogle rigtig gode faciliteter, som du også kan benytte dig af, hvis du bor i en ferielejlighed, og de forskellige campingpladser tilbyder desuden en række aktiviteter, hvor både store og små har mulighed for at deltage. Det kan blandt andet være hoppepuder, legepladser og pools, som hele familien kan nyde godt af.

Af faciliteter på pladserne kan blandt andet nævnes:

  • ​Kiosk eller café
  • ​Vaskemaskine
  • ​Wi-Fi mod betaling

Derudover er det også tilladt at have hund med på flere af pladserne.

Beliggenhed i skønne omgivelser

Vores campingpladser ligger alle sammen på det naturskønne Bornholm, som er omgivet af vand hele vejen rundt. Derfor har de fleste af campingpladserne også havudsigt, eller de er beliggende lige ud til stranden.

Derudover ligger de meget centralt i forhold til de større byer på Bornholm, og det er derfor nemt at komme til og fra flere af de større byer på øen, uanset om man er på gåben, på cykel eller i bil.

Samtidig er der også rigtig gode muligheder for at cykle rundt på hele øen og se de mange forskellige seværdigheder, som Bornholm har at byde på. Det kan for eksempel være Hammershus, Østerlars Kirke, bolsjekogerierne, de mange forskellige røgerier og Rokkestenen. På Bornholm er der med andre ord masser af aktiviteter for hele familien, uanset om det er på campingpladsen eller på resten af øen. Så er der kun tilbage at håbe på godt vejr på solskinsøen.

Vælg en ferielejlighed med plads til hele familien

Vores ferielejligheder har forskellige størrelser alt afhængigt af, hvor meget plads du har behov for, og lejlighederne er udstyrede med både eget køkken, badeværelse og stue. Derudover er der naturligvis også soveplads til hele familien.

En ferielejlighed kan være et rigtigt godt alternativ til de klassiske campinghytter, som der også er at finde på campingpladserne.

Udstyr i en ferielejlighed

I ferielejlighederne er der alt det udstyr, du har brug for. Det dækker blandt andet over:

  • ​Bad og toilet
  • ​Varmt vand
  • ​Køkken med køleskab og komfur
  • ​Alt inden for service til køkkenet
  • ​Dyner og puder
  • ​TV

Kontakt os og hør mere om vores udlejning eller book online

Er du interesseret i at høre mere om de forskellige ferielejligheder, vi kan tilbyde, eller har du nogle spørgsmål omkring det at holde ferie på Bornholm, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os på telefon 56 95 67 85, eller du kan skrive til vores e-mail info@bornholmcamping.dk, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt med en besvarelse på din henvendelse.

Vi står desuden også gerne til rådighed, hvis du har brug for rådgivning eller vejledning omkring, hvor på Bornholm du skal tage hen.

Ønsker du at booke et ophold på en af vores campingpladser, som har en ferielejlighed til rådighed, så kan du med fordel booke dit ophold online via vores online bookingsystem.

Vi glæder os til at høre fra dig!